2-D Sınıfımızdan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesine Gezi

Cam kavanozda ve el örgüsü sepetlerde kullanıma hazır nihai hallerinin sergilendiği tıbbi ve aromatik bitki örneklerini gözlemleyen öğrencilerimiz, bitki örneklerinin yanı sıra büyük ebatta fotoğraflarının, botanik bilgilerinin ve ne için kullanıldıklarının mevcut olduğu müzenin kısımlarını da gezdiler. Çok hoş bir kokuyla öğrencilerimizi karşılayan hülasa odalarında ise öğrencilerimiz bitkilerin yağlarını görüp ne için kullanıldıkları hakkında bilgi sahibi oldular.

Emeklerinden ötürü Sınıf Öğretmenimiz Şerife Canan SAYINBAŞ'a teşekkür ederiz.

02.07.2022 142