3-B ve Yabancı Uyum Sınıfımızdan Hatay Arkeoloji Müzesine Gezi

Öğrencilerimiz müzede sergilenen eserleri, zaman ve mekân ilişkisinde üç boyutlu olarak görerek, o havayı hissederek ve yaşayarak gözlem yapma olanağına kavuştular. Böylece öğrencilerimiz günlük hayatlarından farklı bir atmosferi deneyimlemiş oldular. Hayal güçlerini geliştirerek, müzede bulunan seçilmiş sanat eserleri ile öğrencilerimizin estetik beğenilerinin gelişmesini destekleyip, sanatı soyut bir kavram olmaktan çıkarıp somutlaştırdık. Tüm bu kazanımların yanında en önemlisi de öğrencilerimiz müze gezimiz ile ülkemizin tarihsel mirasını tanıyıp, koruma bilincine sahip oldular.

Emeklerinden ötürü Sınıf Öğretmenimiz Betül SÖNMEZ'e ve Türkçe Öğreticimiz Burcu BATMAZ'a teşekkür ederiz.

02.07.2022 91