4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinliğimiz

Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, hayvan hakları konusunda farkındalığı artırmak üzere okulumuza sahipli evcil hayvanlardan Ponçik ve Koko isimli kedi ve köpek getirilerek öğrencilerimize hayvan hakları anlatılıp kedi ve köpeğin sevdirilmesi sağlanmıştır.

Anlamlı etkinlikleri için Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliğiekibine teşekkür ederiz.

05.10.2022 167