Açılış Programımız ve Kermes Etkinliğimize Yoğun İlgi

Açılış Programımız ve Kermes Etkinliğimize Yoğun İlgi

          Okulumuzda yapımı tamamlanan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başta olmak üzere birçok birimimizin açılış programı ile kermes etkinliğimizi yoğun katılım ile gerçekleştirdik.

          İl Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet TECİMEN, Türk Eğitim Sen Başkanı Ömer SOLĞUN ve katılım sağlayan birçok kurum müdürü açılış kurdelesini keserek, açılışı yapılan birimleri gezip ardından düzenlenen kokteyle iştirak ettiler.

          Açılışımıza ve kermesimize katılım sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımıza, Şube Müdürlerimize, Türk Eğitim Sen İl Başkanımıza, Okul Kurum Müdürlerimize ve Velilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

          Kermesimizin organizasyonunda ve gerçekleştirilmesinde emeklerini esirgemeyen Okul Aile Birliğimize ve öğretmenlerimize, desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize de ayrıca teşekkürü borç biliriz.

02.07.2022 83

Kermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızKermes ve AçılışımızOkul KermesimizOkul KermesimizOkul KermesimizOkul KermesimizOkul Kermesimiz