Ana Sınıflarımızdan Çocuk Trafik Eğitim Parkına Gezi

Ana sınıfı sabahçı gruplarımız Çocuk Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek, trafik kurallarını eğlenceye dönüştürüp uygulamalı öğrendiler. Teorik eğitimin ardından uygulamalı eğitim alan öğrencilerimiz trafik kurallarını kendileri için oluşturulan özel parkurlarda tecrübe ederek erken yaşta öğrenme fırsatı buldular.

Desteklerinden ötürü Emniyet Müdürlüğüne; emeklerinden ötürü Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Fidan ÖZBEK ve Rabia YELKAYA'ya teşekkür ederiz.

11.02.2022 301