Ana Sınıflarımızdan Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulu'na Gezi

Ana Sınıflarımızdan Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulu'na Gezi

          Ana Sınıfı Sabahçı Gruplarımız 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla velimiz Başak ŞİLEN'in daveti ile Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret ettiler.

          Öğrencilerimizin, özel eğitim öğrencileri hakkında farkındalık oluşturmalarının, empati geliştirmelerinin, toplumumuzun bir parçası olan özel eğitim öğrencileriyle diyalog kurmalarının ve birlikte etkinlik paylaşmalarının amaçlandığı gezimizde Yiyecek ve İçecek Atölyesi, El Sanatları Atölyesi ve Tasarım Atölyesi gezildi.

          İlgilerinden ötürü başta Velimiz Başak ŞİLEN olmak üzere Ekinci Özel Eğitim Meslek Okuluna, emeklerinden ötürü Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Fidan ÖZBEK ve Rabia YELKAYA'ya teşekkür ederiz.

17.05.2022 252

Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu GezisiEkinci Özel Eğitim Meslek Okulu Gezisi