Ana Sınıflarımızın Giriş Bölümünü Tamamladık

En ince detayına kadar düzenlenen alanımızda Selmani Baki Resim Atölyesi sahibi Selmani Baki Hocamız ve atölyeden resim öğretmenliği okuyan ekip arkadaşları tamamen gönüllü olarak gece gündüz demeden günlerce çalışarak duvarlarımıza çocuklarımıza hitap edecek şekilde resimler çizip boyayıp, renklendirdiler. Kurum olarak da öğrencilerimizin ihtiyacı olan ayakkabılık, galoş kutulu banklar, zemine çim halı döşemesi, kapı giydirmeleri ve güvenli kapı kolları, bölümü koridorumuzdan ayıran ahşap çit ve kapı sistemi vb. işler tamamlanarak ana sınıfı öğrencilerimize modern, güvenli ve sağlıklı bir alan oluşturduk.

Büyük özveri ile çalışarak duvarlarımızda mükemmel derecede profesyonel resim çalışmaları yapan Selmani Baki Hocamıza ve ekip arkadaşlarına canı gönülden teşekkür ederiz.

09.03.2021 166

İcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımızİcraatlarımız