Ana Sınıflarımızın İtfaiye Gezisi

Gökkuşağı ve Yıldızlar Ana Sınıfı Sabahçı gruplarımız yangından korunma haftası kapsamında İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Düzenlemiş olduğumuz gezide öğrencilerimize yangının yol açacağı zararlar, yangını önleme ve yangından korunma yolları anlatılarak öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmeleri sağlandı.

Desteklerinden ötürü İtfaiye Daire Başkanlığına; emeklerinden ötürü Değerli Öğretmenlerimiz Fidan ÖZBEK ve Rabia YELKAYA'ya teşekkür ederiz.

08.10.2021 144