Anneler Günü Meyve Tabağı Sunum Yarışmamız

Anneler Günü kapsamında velilerimiz arasında düzenlemiş olduğumuz "Meyve Tabağı Sunum Yarışması" şenlik havasında geçti.

Okul Müdürümüz Onur PEHLİVAN tarafından ödül takdimi yapılan yarışma birincisi 1-A sınıfı öğrencimiz Poyraz ŞAHİN'in annesi Fatma ŞAHİN başta olmak üzere emeklerini esirgemeden yarışmamıza katılım sağlayan her bir velimize ayrı ayrı teşekkür eder; programın icrasında emeği geçen Gözde ÇİĞDEM YÜCEL öğretmenimize teşekkür ederiz.

11.05.2022 350