Birlik ve Beraberlik Yemeğimiz

Tüm personelimizin katılımı ile okul bahçemizde birlik ve beraberliğimizi temsilen geleneksel hale getirdiğimiz mangal etkinliğimizi yaptık.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet TECİMEN'in ve Şube Müdürümüz Ahmet ŞANAL'ın da katılım gösterdiği yemeğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve okulumuzun başarısını geliştirme gayretlerimizin artmasına vesile olmasını dileriz.

Katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürümüze ve tüm ekibimize teşekkür ederiz.

19.05.2022 176