Çat Kapı Tiyatro Projesi

Okulumuzda Orman Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Çat Kapı Tiyatro Projesi" kapsamında orman sevgisi ve çevre bilincini aşılamak amacıyla sınıf tiyatrosu etkinliği düzenlendi.

"Adil Amca ve Sinem İle Sincabın Peşinde" adlı oyunu, çat kapı mantığı ile habersiz olarak sınıflara girerek oynamaya başlayan Çat Kapı Tiyatro Ekibi ile karşılaşan öğrencilerimiz ilk önce şaşırdı, daha sonra oyuna dahil oldular.

Desteklerinden ötürü Orman Genel Müdürlüğüne ve Çat Kapı Tiyatro Ekibine teşekkür ederiz.

01.05.2022 209