ÇIĞLIK/SCREAM eTwinning Projesi – Web 02 Araçları

Okulumuz Müdür Yardımcısı Mete ALPASLAN rehberliğinde okulumuzda yürütülen eTwinning projesi öğrencilerimizin katılımı ile sürdürülmektedir.

Projemizin ana hedefi 21. yüzyılın teknolojik okur yazarlığı, bilimsel düşünme, araştırma, inceleme, merak etme çerçevesinde, projemizin amaçları doğrultusunda öğrencilerimiz çeşitli web 02 araçlarını kullanmaktadır. Web 02 araçları sayesinde hem eğlenceli zamanlar geçirmekte hem de teknolojik okur yazarlık düzeyleri artmaktadır.

Gerçekleştirilen anketler sonucunda projemizin afiş ve logosu belirlenmiştir.

Projemizde Türkiye, Romanya, Azerbaycan, Ukrayna ve Ürdün ortaklı öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

18.02.2022 621