ÇIĞLIK/SCREAM eTwinning Projesi

Okulumuz Müdür Yardımcısı Mete ALPASLAN rehberliğinde okulumuzda eTwinning projesi yürütülmektedir.

Projemizin ana hedefi 21.yüzyılın teknolojik okur yazarlığı, bilimsel düşünme, araştırma, inceleme, merak etme, sorgulama becerileri ile eleştirel düşünme becerileri gelişmiş bireylerini yetiştirirken aynı zamanda insani değerleri yüksek, toprak, su, hayvanlar ve bitkiler konusunda bilinçli nesiller yetiştirmektir.

Projemizde Türkiye, Romanya, Azerbaycan, Ukrayna ve Ürdün ortaklı öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

18.02.2022 170

ÇIĞLIK/SCREAM eTwinning ProjesiÇIĞLIK/SCREAM eTwinning ProjesiÇIĞLIK/SCREAM eTwinning ProjesiÇIĞLIK/SCREAM eTwinning ProjesiÇIĞLIK/SCREAM eTwinning ProjesiÇIĞLIK/SCREAM eTwinning Projesi