"Çöp Değil Ürün" eTwinning Projesi

Okulumuzda Sınıf Öğretmenimiz Ayşenur YILMAZ tarafından yürütülmekte olan "Çöp Değil Ürün" adlı eTwinning projesine ait atık ürünlerden yapılan kalemlik ve oyuncak etkinliği.

Bir geri dönüşüm projesi olan projemiz ile atık maddeleri geri dönüştürerek tekrar kullanılabilir hale getirip yeni ürünler elde etmek amaçlanmıştır.

Bununla beraber, öğrencilerimize yeni ürünler üretme becerileri kazandırarak değerlerimizi geliştirme ve böylece yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı tanıyan projemizle öğrencilerimize paylaşma, yardımlaşma,tutumluluk, sorumluluk, duyarlılık ve çevre bilinci gibi değerler kavratılmaktadır.

Emeklerinden ötürü Sınıf Öğretmenimiz Ayşenur YILMAZ'a teşekkür ederiz.

05.05.2022 249

Çöp Değil Ürün eTwinning ProjesiÇöp Değil Ürün eTwinning ProjesiÇöp Değil Ürün eTwinning Projesi