İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün Okulumuzu Ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet TECİMEN ve Şube Müdürlerimiz Neslihan KÜÇÜK DOĞAN ile Ahmet GÜVEN okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Sınıflarımızı ve birimlerimizi gezerek çalışmalarımızı yerinde incelemişler, okul Müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımızla eğitim çalışmaları üzerine değerlendirmeler ile birlikte görüş alışverişi yapmışlardır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz çalışmalarımızdan memnuniyetlerini dile getirip, öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dileklerini ileterek okulumuzdan ayrılmışlardır.

28.10.2021 311