Karne Sevinci

Uzun ve meşakkatli bir yolculuğun sonuna geldiğimiz bu günde okulumuzun tüm paydaşlarında karne sevinci hakimdi. Pandemi sonrası, hatta okulumuz için kesintisiz ilk eğitim öğretim yılını tamamladığımız bir yıl oldu. Geriye dönüp baktığımızda ziyadesiyle başarılı, ziyadesiyle sosyal etkinliklerle dolu, ziyadesiyle dolu dolu bir eğitim öğretim yılını geride bıraktığımızı düşünüyoruz.

Süreç boyunca büyük emekler sarfeden tüm öğretmenlerimize, yardımcı hizmetlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bir dahaki eğitim öğretim yılında daha da başarılı, daha da güçlü buluşmak üzere. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

03.07.2022 396

Karne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne SevinciKarne Sevinci