Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Hatay Borsa İstanbul İlkokulu Müdürlüğü

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın Velimiz,

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 23/10/2022, Pazar günü saat 11.00'da okulumuz yan binası olan Bilge Kağan Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Eğitim öğretimde başarıyı artırıcı, okul-aile arasındaki bağları güçlendirici çalışmalarımızda ve birlik beraberlik içinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinizden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifinizi bekler; saygılar sunarız.

07.10.2022

Hülya ŞAHİN                                                                                                                                             Onur PEHLİVAN

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                                                                      Okul Müdürü

11.10.2022 104