Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Birincilerimiz

Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasına okulumuzu temsilen gitmeye hak kazanan eserlerimiz komisyonumuz tarafından belirlenmiş; okul birincisi olan eserlerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Görsel ve edebi olmak üzere 2 kategoride yapılan Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasında, görsel kategoride okul birincisi olarak 3/A sınıfı öğrencimiz Tuana Yılmaz'ın eseri; edebi kategoride ise 2/A sınıfı öğrencimiz Ali Yiğit ÖZDEMİR'in eseri seçilmiştir.

Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Okul birincisi olan öğrencilerimizi tebrik eder; bundan sonraki süreçte başarılar dileriz.

29.05.2021 1215

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması 2021Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması 2021Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması 2021