Sessiz Dostlarımızın Sesi Olalım

"Sessiz Dostlarımızın Sesi Olalım" projesi kapsamında öğrencilerimize hayvanseverlik, yardımseverlik, empati kurma, sorumluluk alma, merhamet ve hayvan hakları konularında farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz projenin parçası olmuş; hayvanseverlik ile ilgili yaptıkları örnek çalışmalarıyla projede görev alan Fatma Betül YALIM, Zübeyde KUTLU ve Aslı ESEN öğretmenlerimiz okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizde ilgili konularda farkındalık oluşturmak amacıyla sunumlar yapmışlardır.

Değerli öğretmenlerimize böylesi hassas bir konuda vermiş oldukları tüm emekler için tüm paydaşlarımız adına teşekkür ederiz.

26.03.2021 430