Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasından Başarıyla Döndük

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması İlçe Finallerinde Küre Oyununda 3-A Sınıfı Öğrencimiz İsmet ALAHAN İlçe Birincisi olarak İl Finallerine gitmeye hak kazanmıştır.

Bunun yanı sıra Equilibrio oyununda 2-A sınıfı öğrencimiz Ahmet Enes ŞEN, Mangala oyununda 3-A sınıfı öğrencimiz Emir Paşa ERDEM İlçe İkincisi olmuşlardır.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder; il finallerine gidecek öğrencimize de başarılar dileriz.

Sınıf Öğretmenleri Emine HATAY ve Şenol GÜNİNDİ ile velilerimize başarıya giden bu yolda göstermiş oldukları emekler için teşekkürü borç biliriz.

15.03.2022 1049