Yangın Eğitimi, Tahliye ve Söndürme Tatbikatımız

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında Sivil Savunma Kulübümüz tarafından okulumuz öğretmen ve yöneticilerine, muhtemel yangın olaylarının önlenmesi için gerekli koruyucu önlemleri alması, yangın esnasında söndürme ve kurtarma tekniklerini uygulaması, öğrencilerimizi yangın güvenliği konusunda bilgilendirmesi, bilgilerini beceriye dönüştürmesi, yangın anında kullanılacak koruyucu teçhizat ile söndürme malzeme ve cihazlarını tanıması ve tanıtması, olası yangın anında yangın söndürme tekniklerini ve bina – tesis tahliye işlemlerini öğrenmesi gibi amaçlarla , aynı zamanda velimiz olan Güler Yangın işletme sahibi Selim GÜLER tarafından yangın eğitimi verilip, yangın tahliye ve söndürme tatbikatı yapıldı.

Desteklerinden ötürü Selim GÜLER Bey'e teşekkür ederiz.

22.05.2022 145