"Ekrana Değil Hayata Dön" Veli Sunumu

İnsan yaşamının merkezine yerleşen teknolojik aletler ve internet, toplumun ve ailenin sosyal yapısından eğitim sistemine kadar hayatın birçok alanını etkilemektedir.  Teknoloji, bireylere birçok alanda sağladığı yararların yanı sıra özellikle çocuklar üzerinde birtakım duygu ve davranış problemlerine yol açabilmektedir. Bu sebeple, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün velilerimizin bilinçsiz ve kontrolsüz bir şekilde tablet, telefon ve televizyon kullanımını önlemek amacıyla başlattığı "Ekrana Değil Hayata Dön" projesi kapsamında okulumuz Psikolojik Danışmanı Sercan KOÇ tarafından velilerimize yönelik çevirimiçi toplantı yapılmıştır.

Değerli Danışmanımıza ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

04.05.2021 108

Ekrana Değil Hayata DönEkrana Değil Hayata DönEkrana Değil Hayata DönEkrana Değil Hayata DönEkrana Değil Hayata Dön